Ingenieur Studiedienst - Calculator (m/v)

 

Kan jij een totaalprijs voor prestigieuze bouwprojecten samenstellen?
Sleutelfunctie van aanvraag tot toewijzing van de opdracht. Je ondersteunt de sales afdeling bij deelname aan wedstrijden (Design & Build) door calculatie vanaf de eerste ontwerpen tot de indiening van het finale dossier. Daartoe interpreteer je voorontwerp, technische specificaties en uiteindelijk definitieve plannen. Op andere momenten interpreteer je kant-en-klare bestekken vanuit een praktisch standpunt, waarbij je rekening houdt met bouwkundige normen en richtlijnen. Kortom, je staat in voor een complete en technisch goed onderbouwde prijs, die dienst doet als offerte naar klanten toe en vervolgens als werkdossier. Je hebt veelvuldige contacten binnen en buiten het bedrijf en rapporteert aan de commercieel directeur.

Analytisch sterk, autonoom en accuraat.. Je beschikt over een hogere opleiding (bachelor, master, ... ) in een bouwkundig relevante richting. Je hebt ervaring als calculator of werkvoorbereider. Je werkt zelfstandig, proactief, grondig, systematisch en met zin voor detail. Je stelt zelf je prioriteiten in functie van milestones en de fase waarin een project zich bevindt. Als de situatie het vraagt ben je flexibel, maar je geeft ook blijk van de nodige assertiviteit. Je integreert je vlot in een team waarvan je tevens veel ondersteuning terugkrijgt.

Een veelzijdige functie in een stabiele en state-of-the-art omgeving. Pellikaan geniet een uitstekende reputatie op de markt. Je werkt vanuit een volledig vernieuwd en verkeerstechnisch goed gelegen kantoor. Je maakt deel uit van een klein maar cruciaal team binnen het geheel. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen en oplossingen uit te werken. Je hebt de gelegenheid om actief bij te dragen aan de realisatie van prestigieuze projecten. De sfeer is informeel en uiteraard biedt Pellikaan je een salaris en extralegale voordelen in overeenstemming met de uitdagingen van je functie.

 

Interesse?
Stuur je motivatie en curriculum vitae naar:
Pellikaan nv.
t.a.v. Christine Vermeiren cvermeiren@pellikaan.be.
Excelsiorlaan 1
1930 Zaventem.