Nieuws

Pellikaan 30 jaar in Engeland!

Toen Pellikaan in 2012 haar 65 jarig bestaan vierde waren we al 45 jaar actief in België en 40 jaar in Duitsland. Nu viert de jongste tak van het bouwbedrijf ook alweer zijn 30-jarige jubileum!

Toonaangevend in Europa

Sinds 1984 realiseert ons team Design & Build projecten in het Verenigd Koninkrijk. Van Aberdeen tot Exmouth bouwden we er hotels en sporthallen, en de laatste jaren vooral multifunctionele sportcentra met zwembaden voor gemeenten, privé klanten en grote landelijke en internationale ketens. Samen met de ruime ervaring in de overige landen maakt dat van Pellikaan een toonaangevend bouwbedrijf voor de Europese sportmarkt.


Positieve toekomst
We bedanken alle mensen die in die tijd met ons werkten: onze klanten, partners, adviseurs, leveranciers en onderaannemers, maar vooral: onze medewerkers! Dankzij hun toewijding, inzet en flexibiliteit kunnen we onze hoge kwaliteit sport en leisure centra in het Verenigd Koninkrijk blijven realiseren.

En dankzij ons team kijken we naar een positieve toekomst, met een volle orderportefeuille en interessante projecten in de pijplijn.