Nieuws

Pellikaan Health & Racquet Clubs vernieuwd

Een aantal van onze Pellikaan Health & Racquets Clubs wordt/is aangepast. Zo is er in de club in Tilburg een naschoolse opvang gevestigd in samenwerking met de overkoepelende organisatie Kinderstad.

De club in Amersfoort is inmiddels uitgebreid met een paramedisch centrum. Tegelijkertijd hebben de sporthal, het fitnessgedeelte en de horeca een flinke opfrisbeurt gehad. Zaterdag 12 februari 2011 werd Medical Health Clinic Amersfoort (MHCA) officieel geopend door burgemeester dhr. L. Bolsius. In dit nieuwe gezondheidsplein, gevestigd binnen de muren van Pellikaan Health & Racquet Club Amersfoort, werken fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, logopedist huisarts, diëtiste en andere medische professionals samen onder één dak. Na de openingshandeling maakte John van den Brom, voormalig profvoetballer en trainer-coach bij het succesvolle ADO Den Haag, zijn opwachting voor het openingswoord, waarin hij onder meer aangaf hoe belangrijk goede medische begeleiding is voor topsporters. De trainer-coach sport al jaren met veel plezier bij Pellikaan. Na het officiële gedeelte werd voor iedereen een rondleiding verzorgd, in de hypermoderne ruimte van MHCA en konden de gasten genieten van een hapje en drankje.

Op het moment staat de verbouwing van de club in Breda op de planning waar o.a. de entree wordt vernieuwd. Ook hier wordt een paramedisch centrum aan de club toegevoegd.