Build

Een van de belangrijkste aspecten van elk bouwproject is voorspelbaarheid. Projecten van Pellikaan worden op tijd, binnen het budget en volgens specificatie opgeleverd.

Deze hoge mate van voorspelbaarheid betekent een aanzienlijke vermindering van risico’s voor de opdrachtgever en zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Opleverdatum, bestek en prijs staan vanaf het begin vast. Als exploitant beseffen wij als geen ander dat vermindering van voorspelbaarheid risico’s en kosten met zich meebrengen. Daarom hechten wij er grote waarde aan ons aan onze afspraken te houden.

Gedurende het proces, van eerste planning en ontwerp tot de oplevering, is Pellikaan uw enige contactpunt. Wij zorgen voor de details en nemen de verantwoordelijkheid voor de coördinatie van alle aspecten van de bouw. Dat geeft u de ruimte zich te concentreren op het gewenste eindresultaat – een gebouw waarin u uw organisatie optimaal kunt laten functioneren.

Per slot van rekening hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: een goed functionerend gebouw dat de klant waar voor zijn geld biedt; en tevens een interessant, lonend project voor alle leveranciers, onderaannemers en hun medewerkers.