Nieuws

Eerste steenlegging in Vaals

In Vaals onthulden Wethouder De Graauw van Gemeente Vaals en directeur Heijnen van Heton de eerste steen voor de nieuwe sporthal. Deze wordt op een later tijdstip op de definitieve plek ingemetseld. In aanwezigheid van belangstellenden en genodigden hieven zij, met Burgemeester van Loo, Architect Lars Dreessen en Pellikaan's commercieel directeur Jack Hazen het glas op de goede voortgang van het project.

Gemeente Vaals en Heton fungeren als partners voor dit project waar zorg, onderwijs, verenigingsleven en innovatie hand in hand gaan. Bijzonder: Heton is zowel exploitant als eigenaar van het gebouw en zorgt daarmee voor een gezonde exploitatie, terwijl de gemeente verantwoordelijk blijft voor beleid en prijsstelling voor de gebruikers van de sporthal.

Inmiddels is de bouw van de sporthal gevorderd tot het metselwerk van de toekomstige accommodaties en is de verwachting dat voor de bouwvak de complete staalconstructie gereed is.

Meer projectinformatie


Links en midden: Wethouder De Graauw en Directeur Heijnen van Heton onthullen de steen
Rechts: Architect Lars Dreessen, Ed Heijnen van Heton, Burgemeester Van Loo, Wethouder De Graauw, Jack Hazen (Pellikaan)