Nieuws

Opening Glass Mill Leisure Centre

De opening van het indrukwekkende nieuwe Glass Mill Leisure Centre in Lewisham bij London werd afgelopen vrijdag gevierd. Sir Steve Bullock, Burgemeester van Lewisham knipte een lint door om dit te vieren. Het centrum is al een paar weken open voor publiek en ontving vele complimenten van de gasten.

Naast de speech van de burgemeester, benadrukten verschillende organisaties het belang van het nieuwe centrum voor de wijk. Tijdens de feestelijke bijeenkomst - met live muziek van een koor en een snaar-duet - konden gasten een rondleiding door het gebouw maken. Ze mochten ook zelf gebruik maken van de faciliteiten.

Gerard Pellikaan: "Het was bijzonder om het gebouw te zien nu de bouwhekken verwijderd zijn. Als je het centrum nadert is het geweldig om te zien hoe het opvalt tegen de achtergrond van de appartemententorens. En tegelijkertijd zorgen de vorm en positie van het centrum voor een openheid naar het park ernaast. Complimenten aan LA Architects, die dit effect bereikten, maar ook aan Barratt Homes en Gemeente Lewisham die ervoor zorgden dat dit spectaculaire ontwerp verwezenlijkt werd. ”

Het centrum biedt een grote diversiteit aan activiteiten voor de mensen in het omliggende gebied. Er zijn twee zwembaden, fitness, aerobics studios, een klimwand en een sauna gedeelte met ijskamer; en daarnaast een crèche, vergaderruimten en een ruim café.

Gerelateerde artikelen