Nieuws

Overeenkomst getekend Sportcentrum Lisse

De Waterkanten is een gebiedsontwikkelingsproject voor de noordoosthoek van Lisse. Gemeente Lisse en Woningcorporatie Stek hebben gekozen voor het plan van ABC Vastgoed en VORM. Het grootste project ooit in Lisse omvat woningbouw en een sportcomplex met zwembad.

 

Van links naar rechts Hans Meurs (VORM Bouw); Hans Al (Stek); Bas Brekelmans (wethouder); Marcel Loosen (ABC Vastgoed) en Patrick Schlik (eveneens ABC Vastgoed).

Pellikaan is aangetrokken voor het ontwerp en realisatie van dat sportcentrum, waar een sporthal, twee gymzalen en een zwembad met meerdere baden gerealiseerd zullen worden. Voor het ontwerp van dit sportcomplex werkt Pellikaan samen met architectenbureau Pos4 voor het ontwerp, en Strategie architecten voor nadere uitwerking hiervan. Voor het hele plan van de Waterkanten wordt hoog ingezet op duurzaamheid waarmee ook in het ontwerp rekening is gehouden.

Het sportcomplex zal voor een groot deel op het huidige sportveld van het Fioretticollege verrijzen. De bouw start begin voorjaar 2013.

 

Zie ook: Vastgoedmarkt - Leidsch Dagblad - PropertyNL - Nieuwsvanhier