Video Foto's

Amida Club Hampton

Project data
Opdrachtgever: 
Stax Leisure
Architect: 
Corporate Edge
Plaats: 
Beckenham and Hampton
Opleverdatum: 
december 2003

De prestigieuze Amida Racquet and Fitness Spas in Beckenham en Hampton zijn zeer vernieuwend: een zeer hoge kwaliteit health & racquet club aan een golfbaan met daarbij een voor Engeland uniek en uitgebreid saunagebied.

De sauna in Amida Club Hampton straalt op subtiele wijze de stijl en rust van de orient uit. Er is een groot aantal faciliteiten dat de club onderscheidt van sauna’s in andere health clubs: hydrospa, sauna, stoomcabine, sanarium, massage douches, verwarmde relaxbedden, dompelbad, relaxbad en behandelkamers. Het fitness centrum heeft de nieuwste apparaten, en er zijn zowel een aerobics zaal als een ruimte voor activiteiten als pilates en yoga.

Een van de hoofdkenmerken is de uitgebreide racquetsportfaciliteit met 10 buitenbanen, 4 squashbanen en badminton. Tevens biedt de club een negen holes tellende golfbaan in een met bomen omringd park. Er zijn ook veel faciliteiten speciaal voor jongeren.

Met de speciale ambiance, het luxueuze gevoel en het ontwerp is het gemakkelijke te begrijpen waarom beide Amida Clubs prijzen hebben gewonnen voor Most Innovative Leisure Building Design Concept, UK Day Spa of the Year, Best Single Use Leisure Scheme and UK Health Club of the Year.