Services

Pellikaan kan u van dienst zijn van schetsontwerp tot
oplevering en van onderhoud tot exploitatie:
- Design
- Build
- Finance
- Maintain
- Operate
- Haalbaarheid

Pellikaan heeft veel ervaring met zowel:
- Traditionele bouwprojecten
- Bouwteam projecten en
- Publiek Private Samenwerking (PPS)

Algemeen Directeur Gerard Pellikaan: `Pellikaan evalueert plannen pragmatisch en houdt vanaf het begin rekening met de operationele kant met de praktische kennis die we hebben opgedaan in meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie van multifunctionele sportcentra'

DBFMO
Alle mogelijke combinaties van onze services kunnen gemaakt worden. Alleen bouwen, Design & Build, DBFMO en alles wat daar tussen zit. Voor diverse Europese aanbestedingen heeft Pellikaan - in samenwerking met architecten, exploitanten, investeerders en onderhoudsbedrijven - het complete pakket aangeboden van ontwerp en bouw tot investering, exploitatie en onderhoud.

Sterke coordinator
De beste oplossing voor specialistisch ontwerpwerk wordt gevonden door ontwerpers van verschillende bedrijven bij elkaar te brengen. Onze designmanager coördineert dit en zorgt dat het project team, specialisten en onderaannemers efficiënt samenwerken.


Meer dan 1000 projecten
We hebben in Nederland, België, Duitsland en Engeland meer dan 1100 sportprojecten, aquaparken, kantoren, hotels, scholen en appartementen succesvol opgeleverd.