Design

Van schets tot oplevering

Als u nog geen tekeningen heeft of als uw plannen nog niet tot in detail uitgewerkt zijn, kunnen wij er samen met uw team voor zorgen dat uw doelen zo economisch mogelijk worden bereikt.

Op maat
Pellikaan is gespecialiseerd in het op maat maken van projecten. Bovendien hebben alle Pellikaan-ontwerpen een extra dimensie doordat haar exploitatiekennis erin verwerkt is. De plannen worden voortdurend getoetst aan haalbaarheid.

Exploitatievoordeel door ontwerpoplossingen
Salarissen, energiegebruik en onderhoudskosten hebben grote invloed op exploitatieresultaten. We ontwikkelen energie-efficiënte, onderhoudsarme faciliteiten. Met de feedback van 1,5 miljoen gebruikers per jaar in onze eigen centra kunnen we de laatste trends in de branche implementeren in onze designs.

Samenwerking met alle architecten
Om het juiste plan met de juiste prijs aan te kunnen bieden werkt Pellikaan al vele jaren samen met vaste architecten die zij heel doelgericht kan aansturen. Daardoor kunnen we snel en adequaat werken.

Ook als u al een eigen architect of een schetsontwerp heeft, kan het nuttig zijn ons te betrekken bij het uitwerken van het ontwerp. Vaak zijn er nog veel bezuinigingen mogelijk door technische of operationele oplossingen toe te passen zonder daarbij concessies te doen aan de functionaliteit van het gebouw.

Ontwerp compleet?
Misschien is uw ontwerp al compleet? In dat geval zijn wij een betrouwbare partner voor de uitvoering.