Haalbaarheid

Vergroot de haalbaarheidskansen met kennis en ervaring

Haalbaarheid in tijd, middelen, regelgeving, locatie en techniek worden bekeken voor de start van een project. U krijgt een compleet advies op deze gebieden. Het exploitatieresultaat is een beslissende factor voor de haalbaarheid van een project. Daarom implementeren wij onze ervaring met exploitatie in elk project.

Betere kans van slagen
Alleen, of samen met partners kan Pellikaan operationele en financiële oplossingen bieden om projecten te doen slagen. Wij kunnen bijvoorbeeld de locatie analyseren voor wat betreft bereikbaarheid en demografie, en adviseren over het geschikte prijsniveau en het optimale aanbod van faciliteiten en activiteiten.

Gebruik onze praktijkervaring
U profiteert daarbij van de ervaring en kennis die wij iedere dag opdoen bij onze eigen leisure centra, en in onze samenwerking met anderen. Ruim 35 jaar investeren wij in Research en Development voor ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en exploitatie.

Advies en partnerschap
Diverse projecten in Nederland en daarbuiten zijn haalbaar gemaakt doordat Pellikaan, samen met haar partners, oplossingen vond voor financierings- of exploitatievraagstukken. Zo zijn in Polen en Rusland sportcentra gebouwd, gefinancierd en geopend met gebruik van ons advies.

Langere levenscyclus
Om succesvol te blijven, moeten bestaande clubs en ketens blijven ontwikkelen. Wij kunnen u adviseren over markt- en productontwikkelingen; en over hoe deze informatie in te zetten om uw centrum te vernieuwen. De Pellikaan Clubs, inclusief het eerste centrum uit 1976, zijn bijvoorbeeld nog steeds zeer succesvol door het aanbod steeds weer aan te passen, voorop te lopen bij ontwikkelingen in de markt en door mee te gaan met de tijd.