Maintain

Langere levensduur door goed onderhoud

Honderden mensen per dag maken gebruik van uw faciliteiten. Ze gebruiken ruimtes, lopen door het gebouw, openen en sluiten deuren, gaan naar het toilet en maken gebruik van kantine of restaurant. Het gebouw moet dan ook worden schoongehouden en onderhouden. Wanneer het gebouw geopend is wilt u er zo min mogelijk tijd en geld aan besteden om het in goede staat te houden.

De juiste materiaalkeuze
Onderhoud begint al voor de bouw begint. Door de juiste keuze van materialen kost schoonmaken minder tijd en krijgt het gebouw een langere levensduur. Wij helpen u met het onderhoud door van het ontwerpproces tot oplevering van uw project de juiste keuzes te maken.

Voldoende informatie
Bij oplevering verzorgen wij voor u een pakket met revisiebescheiden. Daarin vindt u onderhoudsvoorschriften en gebruikshandleidingen. Van minder complexe gebieden zoals schoonmaakprocedures voor bepaalde materialen tot meer specialistische onderhoudsprocedures van installaties. Ook kunt u er voor kiezen onderhoudscontracten af te sluiten met de desbetreffende leveranciers of onderaannemers.

Gebruikerstrainingen
Vooral bij installaties zijn het juiste gebruik goed onderhoud essentieel voor goed functioneren en voor een langere levensduur. Daarom verzorgen wij trainingen zodat uw medewerkers leren hiermee om te gaan. Dat doen wij bijvoorbeeld voor gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.


DBFMO projecten
Voor diverse Europese aanbestedingen, waaronder PPS projecten, hebben we het complete pakket van ontwerp en bouw tot investering, exploitatie en onderhoud aangeboden. In zulke teams werken we samen met architecten, exploitanten, investeerders en onderhoudsbedrijven.