Operate

Betere exploitatieresultaten met Pellikaan’s operationele ervaring

Operationele aspecten en financiële haalbaarheid van projecten worden verbeterd met onze ervaring als exploitant. De bouwkosten en technische haalbaarheid van het ontwerp worden geoptimaliseerd met 60 jaar ervaring in het bouwen van utiliteits- en sportprojecten. Pellikaan exploiteert in Nederland zes Pellikaan Clubs. Met 35 jaar ervaring en anderhalf miljoen bezoekers per jaar kennen we de markt en de dagelijkse gang van zaken.

Praktische toepassingen
Uw gebouw zal beter renderen met ons advies gebaseerd op onze ervaring als exploitant. In de voorbereiding houden we al rekening met de operationele aspecten van een gebouw. Bijvoorbeeld met schoonmaak- en onderhoudsprocedures door de juiste materiaalkeuze, of met inkomstengeneratie door een goede facility mix en routing.

Innoveren en moderniseren
In 1976 was het eerste Pellikaan tenniscentrum een van de eerste centra die naast indoor tennisbanen ook multifunctionele sportfaciliteiten bood. Inmiddels zijn er zes Pellikaan Clubs. Zij blijven succesvolle voorbeelden in de markt door het aanbod steeds weer aan te passen, voorop te lopen bij ontwikkelingen in de markt en door mee te gaan met de tijd.

Optimaal advies voor onze klanten is gebaseerd op de opgedane kennis en ervaringen bij onderzoek, ontwikkeling, bouw en exploitatie van onze eigen leisure centra.

DBFMO projecten
Voor diverse Europese aanbestedingen, waaronder PPS projecten, hebben we het complete pakket van ontwerp en bouw tot investering, exploitatie en onderhoud aangeboden. In zulke teams werken we samen met architecten, exploitanten, investeerders en onderhoudsbedrijven.