Hotel Van der Valk, Uden

The new four-star Van der Valk hotel Uden-Veghel is situated close to a hospital and has direct access to a busy highway. It opened months prior to the original opening date. As Harry Heinrichs of Van der Valk mentioned during the opening ceremony, it was the collaboration between the passionate Van der Valk and Pellikaan families that enabled the hotel to open its doors for guests within 8 months after start of construction. The implementation of collaborative planning techniques (Lean construction) in our organisation has definately also contributed to that.

The three floors harbour 105 hotel rooms and 11 areas for meetings presentations and conferences. The restaurant and conference rooms are situated in the front. the hotel rooms are devided in two wings to the back. Two large terraces by a pond maark the front elevation. Of course, sufficient parking areas have been provided.

The design takes into account the environment. As an example, a sound barrier reduces the noise from the highway. Part of the building has a green roof, and solar panels were installed.

Client
Van der Valk
Architect
Rutten & Rooze Architecten
Location
Uden
Hand-over
January 2014

Have a question? We are happy to help.

Send us an email or call 020 8392 93 55.

Ask your question
Gert-Jan Peeters
Director