Turnhal katholieke school Hamburg

De nieuwe tweeveld turnhal voor de katholieke school voor basis en voorgezet onderwijs St. Paulus in Billstedt werd gebouwd met duurzaamheidscriteria. Er is een groen dak gerealiseerd en de hal is uitgerust met de nieuwste fotovoltaïsche technologie. Een groot deel van de stroom wordt zo zelf opgewekt. Aan de voorkant, naast de hal komt een klimwand. Het ontwerp van de nieuwbouw past goed bij de kerk in de buurt door de hoge, smalle ramen en de details in de gemetselde gevel.

De bouwtijd van dit project was slechts een half jaar. Dat was mogelijk doordat we de Pull Planning Methode ingezet hebben.

Opdrachtgever
Katholischer Schulverband Hamburg
Architect
schmersahl / biermann / prüßner
Plaats
Hamburg
Opleverdatum
januari 2014

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel naar 013 465 76 00.

Stel een vraag
Jack Hazen
Commercieel directeur